Događanja

Zagrebački advent i Salajland

Za roditelje i njihovu djecu Kongres plus agencija 23.12.2023. nudi poseban doživljaj – posjet zagrebačkom Adventu i Božićnoj čaroliji Salaj, koju ukrašava više od 4.5 milijuna ukrasnih lampica.
Polazak iz Zadra je u 7,00 sati sa dogovorenog mjesta, a uz kratka zaustavljanja na A1 u Zagreb se stiže u 11,00 sati.

U Zagrebu ćete uživati u svečano okićenom gradu i brojnim adventskim kućicama na nekoliko lokacija, koje će vas privući mirisima i okusima lokalnih specijaliteta, uz prigodnu blagdansku glazbu.
Dodatni božićni ugođaj upotpunit će vam Ledeni park, advent na Zrinjevcu, Fuliranje na Strossmayerovom trgu, Advent na trgu…

Nakon toga u 16,00 sati polazimo na imanje Salaj čija božićna bajka datira više od 20 godina. U tom razdoblju od skromno ukrašenog imanja došlo se do broja od više milijuna lampica, koje krase različite figure u prirodi. Danas se u maštovitost triju generacija obitelji Salaj godišnje uvjeri nekoliko stotina tisuća ljudi iz cijeloga svijeta. Čarolija svjetla je svake godine postala sve spektakularnija, a imanje se pretvorilo u svjetlosno božićno carstvo, prepuno novih skulptura i dekoracija. Posebno su zanimljive Božićne jaslice i grob Isusa smještenog u starom kamenolomu iz 1905. godine. Najmlađi će se moći družiti i fotografirati s Djedom Božićnjakom, a svi zajedno i uživati u gastronomskoj čaroliji domaćih specijaliteta i raznovrsnih pića. Iskoristite priliku i nagradite svoju obitelj najljepšom božićnom čarolijom u ovom dijelu Europe.
Polazak za Zadar planiran je za 19,30 sati.

Cijena na bazi 50 osoba iznosi 58,00€ po osobi.
Cijena uključuje: prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, pratitelja putovanja, ulaznicu na imanje obitelji Salaj, parking.
Cijena ne uključuje hranu i piće.
Organizator zadržava pravo izmjene satnice putovanja u slučaju više sile (gužva u prometu, vremenske neprilike itd.)

Upiti i rezervacije na info@kongresplus.hr, mob. 091 212 00 18 ili 023/215-104

Prijave se primaju do 15.12.2023.

Back to top button