Usluge

TEAM BUILDING – temelj snažne organizacije

Bilo gdje i bilo kada Kongres plus agencija može vam organizirati team building u jednodnevnom ili višednevnom aranžmanu, samostalno ili zajedno sa svojim poslovnim partnerima.
U suradnji sa najboljim lokalnim hotelima nudimo vam team building aktivnosti sa mogućnošću održavanja poslovnog sastanka, konferencije, seminara ili raznih radionicama, uz bogatu i raznovrsnu gastronomsku ponudu. Važno je napomenuti da je team building sve više prepoznat u poslovnom svijetu, zbog svojih polovnih, radnih i međuljudskih referenci. Naime, menadžeri u tvrtkama sve više postaju svjesni da je puno produktivnije imati kompetentne zaposlenike koji su povezani i dobro surađuju nego one koji će samostalno odrađivati svoj dio posla.

PREDNOSTI I ZNAČAJ TEAM BUILDINGA!

Team building omogućuje otvoreniju komunikaciju među kolegama, donosi bolju radnu atmosferu u kojoj će rasti međusobno poštovanje i otkloniti eventualne konflikte. Dobra strana team buildinga leži i u tome što često produciraju kreativne pojedince, čija se kreacija „guši“ unutar začahurene poslovne sredine. Izlazak iz takve komforne zone može pokazati da su neki od zaposlenika kreativniji i svestraniji nego što su to bili do tada. Ta vrijedna osobina može potaknuti vještine ostalih radnika u rješavanja problema koji su do tada bili nerješivi.
Ujedno sa dobrim i zdravim odnosima u timu stvara se i povjerenje kod zaposlenika posebno kod odnosa s menadžerom.

Uz neke od gore navedenih prednosti team building povećava i motivaciju zaposlenika, potiče suradnju, gradi povjerenje te u konačnici poboljšava radnu produktivnost. U međusobnom druženju
zaposlenici dobivaju potpuniju sliku o osobama s kojima svakodnevno dijele radno okruženje, a o kojima za vrijeme rada ne znaju gotovo ništa.
Team building je ujedno i dobar način otklanjanja potencijalnog stvaranja konkurentnosti ili nadmetanja unutar tima. Nakon odrađenog team buildinga ili pak samo neke od aktivnosti gdje su zaposlenici usklađeno i zajedno morali djelovati kako bi uspješno došli do cilja, vjerojatnije je da će zaposlenici i na radnom mjestu davati jedni drugima podršku te tako postizati najbolje moguće rezultate za tvrtku općenito.

ŠTO NUDIMO?

Poznato je da Hrvatska kao turistička destinacija ima nebrojeno mnogo atraktivnih lokacija za provedbu raznih team building aktivnosti, a naša je vizija da vam te mogućnosti približimo.
Dopustite nam da za vas organiziramo program za pamćenje u bilo kojem kutku Hrvatske.
Koristeći prirodne resurse Hrvatske, kao i naše znanje i iskustvo, nudimo kompletnu organizaciju da vaš team building bude zanimljiv, aktivan i produktivan. Osigurat ćemo vam prijevoz, smještaj, prehranu, kao i razne outdoor i indoor aktivnosti i radionice sukladno vašim željama, veličini grupe i trenutnim vremenskim prilikama. Svakom klijentu pristupamo individualno, predlažući programe i aktivnosti ovisno o stanju grupe, kao i rezultatima kojima se teži i koje se žele postići.
Kongres plus je u mogućnosti savjetovati vas o najboljim opcijama za aktivnosti te pouzdano preporučiti vrhunske hotele, privatne kuće i pansione, restorane, vodiče, prijevoznike i dr. kako bi vam osigurali vrhunsku uslugu za cijelo vrijeme trajanja Programa.

Kontaktirajte nas s povjerenjem!

Back to top button