Događanja

Kako upoznati sebe?

SAIL METODA

Ogromna većina ljudi ne žive u radosti, vegetiraju, postižu rezultate ograničeni mediokritetom sredine, granicama koje su drugi postavili, glumeći dodijeljene likove , nesretni i nemoćni da se promjene.
Uzrok nemoći i eventualne promjene je anksioznost kao stanje stalnog straha, što pojedinca dovodi u situaciju zatvaranja „u sebe samog“.
Nakon svih tih životnih izazova i nemogućnosti pronalaženja rješenja logično se postavlja pitanje – kako postati ponovo slobodan?
Kako da se oslobodimo nametnutih i usvojenih priča koje mi živimo, a koje nisu naše?
Iz kojekakvih razloga dolazi se do zaključka da nismo spremni za nove izazove, odnosno promjene nametnutih životnih uvjeta.
Zašto?
Kada ćemo biti spremni za promjene?
Vjerojatno onda kada je patnja postojećeg veća od straha od nepoznatog novog i kada je privlačnost novog veća od dosadno poznatih beneficija starog.
U oba slučaja je, dakle, razlog strah.

Primjenom poznate SAIL metode, uvaženog stručnjaka Ivana Kokeze iz Kokeza Consulting (Švicarska) sklonite strah i postanite ponovno SVOJ.
Svaka osoba želi biti sretna i da se osjeća odlično.
Na nesreću, mnogi ne shvaćaju, značenje riječi odlično.
Dakle, Od-Lično počinje od lično, od tebe.
SAMO Ti možeš utjecati na svoje promjene i dovesti se u situaciju da se osjećaš odlično.
SAIL metoda je namijenjena svima od obične kućanice do vrhunskog menadžera.
Svi bi se željeli osjećati ODLIČNO i zato mijenjaju druge. Vjeruju da će biti odlično ako drugi ispunjavaju njihova očekivanja. Na taj način ne može biti ni dobro.

Tek kada kreneš OD-LIČNO, od uvjetovanja sebe ka autentičnom Sebi biće dobro, a poslije 3 mjeseca i ODLIČNO.
Naime, ništa se u našem životu ne može promijeniti bez naše promjene. Na tom putu ima ruža, ali i trnja.
Bilo je potrebno da OD-LIČNO sebe krenem i stignem na ODLIČNO. I danas stanemo ponekad na neki trn, ali i to je odlično da se pokaže pravi put. Put ka odličnom životu.
Tako je nastala SAIL metoda, koja otklanja uvjetovanost osobe i vraća je sebi, vlastitom egu, originalu dječje iskrenosti, autentičnosti, integritetu i bezuvjetne ljubavi.
Navedena metoda promovirat će se preko Kongres plus agencije kroz nekoliko edukativnih seminara na moru (crousing) i kopnu (hoteli) početkom proljeća 2024. godine.

Back to top button